суббота, 12 января 2019 г.

9-10-11

Напревеликий жаль тренінг закінчився. Особисто для себе я отримала велику кількість позитиву, нові знання, навички. Ранкова фізкультхвилинка покращила настрій і допомогла остаточно прокинутись. Впродовж дня я виконала дуже багато завдань, отримала поради як обєднати  дітей у групи, дізналася хто такий вчитель фасилітатор і багато іншого. Дякую пані Ніні і пані Ганні за такий чудовий тренінг.

пятница, 11 января 2019 г.

Модуль 7-8

Сьогоднішній день розпочався із роботи в парах щоб удосконалити навички складання  ключових, тематичних і змістовних запитань. На занятті передімной постав нелегкий вибір компютерного програмного засобу для створення учнівського прикладу. Я побувала в "шкурі" учнів і створила приклад учнівського буклету. Я ознайомилася і створила форму оцінювання для учнівської публікації. День пройшов легко і чудово.

четверг, 10 января 2019 г.

Модуль 4-5


Сьогодні заняття пройшло дуже швидко і весело. Мені було корисно попрацювати в парі з Тетяною, яка надала мені кілька порад щодо проекту. Я дізналася як створювати опитувальник, вставляти в презентацію об'єкти, створювати закладки. Я отримала знання по формуючому оцінюванні та критичному оцінюванні ресурсів. Дякую за такий насичений і чудовий день!!!

среда, 9 января 2019 г.

Модуль 1,2,3

Мої цілі на сьогоднішній день:
- Я хочу ознайомитися з методом навчальних проектів.
- Я хочу сформулювати завдання для виконання досліджень учнів у проектній діяльності.
- Я хочу створити мережевий опитувальник для спілкування з учнями в Інтернеті.
- Я хочу обговорити питання, як допомогти учням пристосуватися до навчання за методом проектів та особистісно-орієнтованого навчання.
Мені сьогодні на тренінгу дуже сподобалося. Для себе особисто я взяла багато ідей.